Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Toyota Corolla Cross

De nieuwe Toyota Corolla Cross is voorzien van de nodige veiligheidssystemen. Het Toyota Safety Sense onder de naam T-Mate bestaat uit onder meer Pre-Collision System met Acceleration Suppression. Het geschiedt middels verkeersbordherkenning, een actieve rijbaanassistent en dodehoekdetectie.

Renault Arkana

Renault meldt de verkoop van al haar aandelen in autofabrikant AvtoVAZ. Dat is de producent van het in het verleden bij ons populaire Russische merk Lada. Renaults aandeel van tweederde gaat over naar een onderzoeksinstituut in handen van de Russische staat en de stad Moskou.

SsangYong Torres

SsangYong presenteert met de Torres een middelgrote suv met een nieuwe designfilosofie. Deze heeft de naam Powered by Toughness en wordt gekenmerkt door hoekige vormen. Daarnaast zijn er specifieke kenmerken als een achterklep met wat lijkt op een reservewiel, maar alleen een verwijzing is naar de plek waar die in vroeger tijden vaak bevestigd was. De led-verlichting heeft een wild signatuur en de bumpers hebben zilverkleurige delen.

Lexus UX

De vernieuwde Lexus UX krijgt een lichte facelift en kleine wijzigingen in het interieur. Het infotainmentsysteem heeft een aanraakscherm van 8 of 12 inch. Er is ondersteuning voor Android Auto en Apple CarPlay. De versie UX F Sport Design heeft een zwarte grille met verchroomde rand.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik