Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@ArnoldvSchepen Dit jaar zullen alle Firezone tankstations aangepast worden naar Esso tankstations. Daarom ontvangt… link

@travelcardnl

3/30/2018 2:57:14 PM

Wij maken ons op voor een lancering in België en Luxemburg. Neem alvast een kijkje op link

@travelcardnl

2/16/2018 9:37:13 AM

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

BMW M2 Competition

BMW presenteert de M2 in de uitvoering Competition. Het is de optimale versie van de M2, waarbij de zes cilinder benzinemotor een dubbele turbo heeft. Het vermogen bedraagt 410 pk en het koppel 550 Nm. Daarmee neemt de acceleratie van 0 naar 100 km/h 4,2 seconden in beslag.

Lexus ES

Sinds de introductie van het merk Lexus was de ES nooit onderdeel van het Europese programma. In de VS werd het een kleine dertig jaar geleden de limousine die onder de LS werd gepositioneerd. Er is nu een nieuwe generatie, die voor het eerst ook bij ons leverbaar wordt. Hij valt qua grootte tussen de IS en GS in, maar of hij een van deze modellen vervangt is nog niet bekend.

Tesla Model X

Tesla ligt al een tijd onder vuur en topman Elon Musk maakt het er niet beter op. De tweet waarin hij zei dat Tesla failliet was bleek een een april-grap, maar die viel niet in goede aarde. Het was een ongepaste grap in een periode van grote tegenvallers. Niet alleen vond er een dodelijk ongeluk plaats met een Model X, de productie van de Model 3 is nog steeds niet op het gewenste niveau.

Volkswagen Touareg

De nieuwe Volkswagen Touareg is bij zijn introductie alleen te bestellen met de zescilinder dieselmotor. Het betreft de 3.0 V6 TDI met naar keuze een vermogen van 231 of 286 pk. Standaard heeft de grootste suv van Volkswagen altijd 18 inch lichtmetalen velgen, led-verlichting voor en achter en adaptieve cruise control.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik