Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Honda Jazz

Honda presenteert de vernieuwde Jazz voor de Europese markt. Naast het vernieuwde uiterlijk met andere bumpers en grille is er ook motorisch nieuws. Het gaat om de nieuwe 1.5 benzinemotor met een vermogen van 130 pk met de CVT-automaat als optie. De motor komt boven de 1.3 i-VTEC benzinemotor met 102 pk.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen doet het ondanks de diesel- en andere perikelen goed in de verkoopstatistiek. De eerste plek tot en met juli is vooral de danken aan de Up, Polo en Golf. De nieuwe Tiguan speelt echter ook een belangrijke rol als vierde meest verkochte Volkswagen. In juli bezet hij een zestiende plek met een marktaandeel van 1,4 procent.

Renault Mégane

Alles is relatief zoals blijkt uit de met vijf procent gedaalde waarde van het aandeel Renault. Dat ondanks de stijging van de winst, het eerste half jaar van 2017, met twintig procent. Deze bedraagt 1,8 miljard euro, maar beleggers hadden kennelijk op meer gerekend. Vooral de goede ontvangst van de nieuwe Megane is debat aan de winst.

Volkswagen Golf

Volkswagen presenteert de 1.5 TSI benzinemotor met 130 pk in de Golf. Deze motor was al leverbaar met 150 pk. Hij volgt de 1.4 TSI motor op, die nu alleen nog dienst doet in de plug-in hybride Golf GTE. De Golf met de 1.4 TSI met 125 pk heeft een brandstofverbruik van 4,8 liter per 100 km. Dat is onder meer te danken aan cilinderuitschakeling bij lage motorbelasting.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik