Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

BMW i4

BMW kondigt de komst van een nieuwe elektrische auto onder de naam i4 aan. Directeur Robert Irlinger verklaart dat het om een sedan gaat, waarvoor een nieuw modulair platform wordt ontwikkeld. Het wordt de basis voor een groot aantal andere elektrische modellen. Over het uiterlijk van de auto is nog niets bekend, een eerste vingerwijzing kan de Vision iNEXT Concept bieden.

Mercedes EQC

De Mercedes-Benz EQC is de eerste volledig elektrische auto van het merk. Het is een suv met een lengte van 4,76 meter en breedte van 1,88 meter en valt daarmee tussen de GLC en GLE. De EQC heeft twee elektromotoren, welke zijn verdeeld over de voor- en achteras.

Audi Q3

Bij introductie is de nieuwe Audi Q3 leverbaar vanaf 44.285 euro. Het gaat om de versie 35 TFSI met benzinemotor en een vermogen van 150 pk. De 35 TDI is de dieselversie, die ook 150 pk heeft. Tegen meerprijs is vierwielaandrijving leverbaar.

SEAT Tarraco

In de fabriek waar de SEAT Terraco wordt gebouwd, is de totale productie de 10 miljoen gepasseerd. Deze locatie in het Spaanse Barcelona bestaat een kwart eeuw. De meeste modellen zijn van het merk SEAT, maar ook van zustermerken lopen auto s van de band. Zo wordt hier ook de nieuwe Audi A1 geproduceerd.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik