Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Wij maken ons op voor een lancering in België en Luxemburg. Neem alvast een kijkje op link

@travelcardnl

2/16/2018 9:37:13 AM

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Peugeot 508

Peugeot presenteert een totaal nieuwe oplage van de 508, de enige sedan die in Nederland wordt geleverd. Er is ook een 301, maar deze kleine sedan is vooral bestemd voor ontwikkelingslanden. De 508 krijgt een voorname uitstraling, onder meer door chromen lijsten die verticaal in het verlengde van de lampen lopen.

Peugeot Rifter

De Peugeot Partner is de uitzondering die de regel bevestigt, want zijn opvolger heet Rifter. Opvolgende modellen bij Peugeot houden hun namen en tegenwoordig ook hun nummers. De Rifter is een van het nieuwe trio zogenaamde ludospaces, dat als Citroen en Opel is gepresenteerd. Onderhuids zijn ze merendeels identiek.

Volvo V60

Volvo presenteert een nieuwe V60, die qua uiterlijk logischerwijs geinspireerd is op de grotere modellen. De prijzen zijn meteen bekend gemaakt en starten bij 43.995 euro. Deze prijs geldt voor de Base met D3 dieselmotor en ook voor de Momentum met T5 benzinemotor.

Ford Edge

Ford presenteert haar crossover Edge in een vernieuwde versie. De Amerikaanse auto krijgt speciaal voor Europa de twee liter EcoBlue dieselmotor met naar keuze 190 of 238 pk. De standaarduitrusting bestaat onder meer uit vierwielaandrijving.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik