Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Volvo S60

De prijzen van de nieuwe Volvo S60 starten bij 44.995 euro. Voor dat bedrag staat de T4 met een benzinemotor met een vermogen van 190 pk voor de deur. Deze is er ook als T5 met 250 pk, Daarnaast zijn er de plug-in hybrides T6 en T8 Twin Engine met 340 respectievelijk 390 pk. De laatste is er ook als Polestar Engineered met 405 pk voor een prijs die precies 20 mille hoger ligt dan de T4.

Jaguar XE

De vernieuwde Jaguar XE heeft een verbeterde standaarduitrusting. Daaronder led-koplampen, lederen bekleding en een achteruitrijcamera. Daarnaast heeft de XE 18 inch lichtmetalen velgen en een automatische versnellingsbak. De XE is leverbaar met twee liter benzinemotoren met 250 en 300 pk en een dito diesel met 180 pk.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes-Benz presenteert vernieuwingen bij de GLC Coupe. Dat is te zien aan vernieuwde grille en led-verlichting en daarnaast krijgt hij het nieuwste multimediasysteem. Dat bestaat uit een 12,3 inch in combinatie met een touchscreen in twee maten, afhankelijk van de uitvoering.

Toyota Prius

Toyota heeft de prijzen van de vernieuwde Prius vastgesteld. De vanafprijs is 32.995 euro voor de Dynamic. Standaard zijn onder meer led-koplampen en rijbaanassistent. De Executive voegt daar onder andere lederen bekleding, een schuifdak en een inparkeerautomaat aan toe.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik