Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @statistiekcbs: Dankzij @travelcardnl betrouwbare informatie over pompprijzen. Lees er meer over op: link link

@travelcardnl

5/3/2018 11:29:02 AM

@ArnoldvSchepen Dit jaar zullen alle Firezone tankstations aangepast worden naar Esso tankstations. Daarom ontvangt… link

@travelcardnl

3/30/2018 2:57:14 PM

Wij maken ons op voor een lancering in België en Luxemburg. Neem alvast een kijkje op link

@travelcardnl

2/16/2018 9:37:13 AM

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Mercedes C-klasse

Mercedes-Benz maakt de prijzen bekend van de gefacelifte C-klasse. De C200 sedan is leverbaar vanaf 46.316 euro en de Estate vanaf 52.699 euro. De prijzen van de C220d voor deze uitvoeringen starten bij 49.967 respectievelijk 52.699 euro. Standaard heeft elke C-klasse onder meer klimaatregeling en 9G-Tronic-automaat.

BMW 8-serie Coupe

BMW presenteert haar nieuwe 8-serie Coupé de dag voor de 24 Uur van Le Mans. Het doek wordt op 15 juni gehaald van de grote coupe, die de opvolger van de 6-serie Coupe is. Er zijn al foto s vrijgegeven van de raceversie M8 GTE. De 8-serie verschijnt in meerdere versies, maar in eerste instantie als M 850i.

Volkswagen Polo

Er zijn problemen met autogordels in de nieuwe Volkswagen Polo. Dat blijkt uit een onderzoek van een Fins autoblad, wat Volkswagen heeft bevestigd. Het gaat om de linkergordel achter, die los kan schieten. Dat geldt als er drie passagiers achterin zitten en een snelle bocht wordt genomen. Volkswagen beraadt zich nog op stappen, maar raadt aan voorlopig niet met vijf inzittenden de weg op te gaan.

Volvo S60

Volvo presenteert binnenkort de nieuwe S60 en kondigt nu al motorisch nieuws aan. Hij wordt in tegenstelling tot de stationcarversie V60 niet met dieselmotor leverbaar. De voorzijde zal waarschijnlijk niet afwijken van de afgebeelde V60. De S60 wordt in ieder geval leverbaar met een benzinemotor in combinatie met hybridetechniek.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik