Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Jeep Renegade

Jeep vernieuwt de Renegade zowel qua uiterlijk als onderhuids. Hij is herkenbaar aan de verzonken koplampen met led bij dagrijverlichting en dimlicht en zwarte dakrails. Onderhuids is het grootste nieuws de komst van MultiAir turbo benzinemotoren. Het gaat om de een liter driecilinder met een vermogen van 120 pk en 1,3-liter viercilinder met naar keuze 150 of 180 pk.

Aston Martin V12 Vantage V600

Aston Martin presenteert de gelimiteerde versie V12 Vantage V600. Daarmee wordt het beeindigen van de productie van de V12 Vantage ingeluid. De naam verraadt het vermogen van 600 pk, waarmee de auto een acceleratie van 0 tot 60 mijl in 3,5 seconden heeft en een topsnelheid van 330 km/h.

BMW 8-serie Coupe

De grote BMW in coupe-vorm heeft weer de benaming 8-serie, waarvan de vorige versie het eind jaren tachtig werd onthuld. Dat was destijds de opvolger van de 6-serie en dat is in feite nu weer het geval. Bij beide 8-series lijkt het de bedoeling het model hoger in de markt te zetten dan zijn voorganger. Qua lengte is de nieuwe 8-serie met 4,84 meter namelijk een fractie korter dan de 6-serie.

Suzuki Jimny

De eerste foto s van de nieuwe Suzuki Jimny zijn te zien op de internationale site van het Japanse merk. Hij is zoals verwacht herkenbaar aan zijn grille met verticale stijlen. In tegenstelling tot de vorige Jimny zijn deze breder en onderdeel van een zwarte grille. De Jimny is onderhuids voorzien van de nieuwste technologie, waaronder een multifunctioneel stuur en een startknop.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik