Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

BMW Vision iNext

Met de concept Vision iNext gunt BMW de klant een blik in de toekomst. Het laat onder meer zien wat mogelijk is op het gebied van elektrisch en autonoom rijden. De auto heeft naast de modus Ease waarbij het rijden aan de auto wordt overgelaten ook de modus Boost. Daarbij rijdt de bestuurder zelf. De auto kan binnen een paar jaar in productie gaan.

Toyota Yaris Y20

Toyota presenteert de Yaris Y20, een jubileummodel dat aangeeft dat hij twintig jaar bestaat. Hij kreeg niet alleen een veel vlotter uiterlijk dan de Starlet die hij opvolgde, maar er werd ook een fabriek in Noord-Frankrijk voor gebouwd. De Y20 valt op met zijn goudkleurige carrosserie en bekleding in ruitvorm.

Kia Ceed GT

Kia presenteert de nieuwe Ceed in de sportieve uitvoering GT. Hij is voorzien van een 1,6-liter benzinemotor met een vermogen van 204 pk, mede dankzij de turbo. De Ceed GT is herkenbaar aan specifieke bumpers, zijskirts en 18-inch lichtmetalen velgen.

Volkswagen Beetle Final Edition

Volkswagen besluit de productie van de Beetle te beeindigen na de Final Edition. De Beetle en diens voorganger New Beetle zijn de reincarnatie van de oorspronkelijke Kever. De Final Edition, die bij ons helaas niet leverbaar is, kenmerkt zich door exclusieve kleuren.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik