Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Aston Martin Vantage V8

Aston Martin heeft de tweede versie van de Vantage V8 gepresenteerd. Zoals gebruikelijk bij een nieuwe Aston is er allereerst sprake van de Coupe, later verschijnt ongetwijfeld een open versie. In het vooronder ligt een nieuwe vier liter V8-motor met twee turbo s met een vermogen van 510 pk en koppel van 685 Nm.

Lexus RX Sport

Lexus presenteert de Sport-versie van de grote suv RX. Hij is qua motor en technische gegevens niet afwijkend van het reguliere model. De Sport is herkenbaar aan in zwart uitgevoerde onderdelen zoals 20 inch lichtmetalen velgen en omlijsting van de mistlampen. Standaard zijn onder meer led-koplampen met automatisch grootlicht.

Volkswagen Sharan

Niet alle Duitse automodellen scoren goed bij het betrouwbaarheidsrapport van de TUV Deze Duitse keuringsorganisatie rangschikt automodellen die in Duitsland op de markt zijn op gebreken. Bij de vier- en vijfjarige modellen scoort de Volkswagen Sharan slecht en bij de zes- en zevenjarige is het zelfs op twee na het meest pech-gevoelige model.

Mercedes CLS

De derde CLS wordt binnenkort gepresenteerd en Mercedes-Benz geeft nu een teaser vrij. Beelden van de auto komen over tien dagen beschikbaar en het publiek kan er kennis mee maken op de Los Angeles Auto Show. Dan worden ook de technische gegevens bekend. Op de teaser is te zien hoe de led-dagrijverlichting er uit komt te zien.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik