Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@hsomers62 Geachte heer Somers, uw prepaid tankpas is alleen bruikbaar in Nederland

@travelcardnl

2/9/2017 8:47:52 AM

Travelcard aanwezig op het Fleet Event 16-02-2017. Komt u ook? link link

@travelcardnl

1/27/2017 1:03:59 PM

CO2 compensatie voor uw wagenpark? Tank CO2 neutraal met onze tankpas.link link

@travelcardnl

1/19/2017 5:01:38 PM

Hoeveel kunt u nog besparen op uw brandstofkosten? #tanken #brandstof #besparing link

@travelcardnl

11/8/2016 2:30:38 PM

Nu ook auto onderhoud afrekenen met de tankpas, bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen link

@travelcardnl

10/13/2016 11:31:37 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

De Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft een V8 met een systeemvermogen van 680 pk. Het is de meest potente Panamera met een topsnelheid van 310 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,4 seconden. Opladen van de accu s neemt 6 uur in beslag, maar met een snellader duurt dat 2,5 uur. Met de auto kan 50 kilometer elektrisch gereden worden.

Aston Martin Red Bull Racing Editions

Aston Martin presenteert een model met een Nederlandse tintje, namelijk van Max Verstappen. Het gaat om Red Bull Racing Editions van zowel de V8 als de V12 Vantage S met de handtekening van Verstappen of diens collega Ricciardo. De kleur Mariana Blue is hetzelfde als die van de Formule 1 auto s van het Red Bull Racing-team.

Volkswagen Arteon

Het grote nieuws van Volkswagen op de autoshow van Geneve is de Arteon, de opvolger van de CC. Om de potentiele clientele warm te maken zijn nu afbeeldingen met een paar details vrijgegeven. Het is de eerste auto die het design van een nieuwe generatie Volkswagens heeft. De Arteon is net als de CC een vierdeurs coupe.

Renault Captur

Renault presenteert volgende week de vernieuwde Captur op de autoshow van Geneve. Er zijn nog geen officiele foto s van de Europese versie, maar hij krijgt het uiterlijk van de in Rusland geleverde verlengde versie. Hij heet daar overigens Kaptur. Het front is imposanter en onderhuids en hij heeft een aantal vernieuwingen op veiligheidsgebied, waarvan de details binnenkort worden bekend gemaakt.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik