Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Wij maken ons op voor een lancering in België en Luxemburg. Neem alvast een kijkje op link

@travelcardnl

2/16/2018 9:37:13 AM

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Toyota Auris

Toyota is qua motorisering vooral bekend om hybride aandrijvingen. Maar er zijn natuurlijk ook benzine- en dieselmotoren leverbaar. Aan de levering van de laatste komt dit jaar een einde. Toyota is wereldwijd actief, maar alleen in Europa speelt diesel een belangrijke rol. Toyota had de ontwikkeling van dieselmotoren eerder al op een laag pitje gezet en betrok deze onder meer van BMW.

Ford Mondeo

De facelift van de Ford Mondeo is twee jaar geleden aangekondigd, maar krijgt nu pas vorm. De Europese versie is nog niet voorgesteld, maar de Amerikaanse versie geeft al een indicatie. Onderhuids is van belang verbeteringen aan het infotainmentsysteem en de hybride waarmee hij een grotere actieradius heeft.

Fiat 500

Topman Marchionne van FCA presenteert opmerkelijke toekomstplannen voor Fiat. Fiat is altijd vooral succesvol met kleine modellen en daar komt de focus op te liggen. Dat zou betekenen dat alleen de Panda en 500 over blijven en de Punto en Tipo geen opvolgers krijgen. Meer informatie wordt begin juni gegeven.

Peugeot Rifter

De nieuwe Peugeot Rifter is er een van het trio nieuwe ludospaces. Hij is bij zijn introductie leverbaar met een vijftal motoren. Het gaat om de 1.2 PureTech benzinemotor met vermogens van 110 en 130 pk en de 1.5 BlueHDi dieselmotor met 75, 100 en 130 pk.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik